EL CASAL DE L´ESPLUGA

 

El Casal de l´Espluga és el centre de la vida social i cultural de la vila i un punt d´atracció d´abast intercomarcal. A més de representar un complex turístic amb un bon catàleg de serveis, el Casal fou concebut com a base de progrés per a l´Espluga. Hi trobem una esplèndida sala d´actes que serveix per a teatre i cinema, biblioteca, escola de música, auditori, sales per a conferències i el pavelló poliesportiu. Hi ha una discoteca, piscines i pista de tennis.

El Casal fou fundat el 1963 amb el mecenatge del patrici Lluí Carulla; és seu d´importants esdeveniments culturals d´avast nacional, com el lliurament anual dels Premis Baldiri Reixac, l´Assamblea Intercomarcal d´Estudiosos (1974) i la nit de les Lletres Catalanes (1977) entre d´altres.

Estadístiques de l´Espluga - El Casal de l´Espluga - La Catedral del Vi - L´Espluga artesana i llaminera - La Cova de Font Major - Museu de Vida Rural - Excursions recomenades - Horaris de trens - L´Espluga en dades i Telefons - Comunicacions per carretera - La conca de Barberà - Mirador de la Pena

index Espluga

menu principal