Fantomen

Fantomen - Tidningen

Tidningen Fantomen är bra, och redaktionen är helshysst. Visste ni att Uffe Granberg har en son innom tv-branshen (jo just det,Fredde Granberg kompis med Peter Settman, skapare till tv-klassikern "Rogge & Raffe"). Alla införda bidrag i tidningen belönas med fantomenprylar, man får kortlekar, samlarmappar, you name it! (Varför inte pröva lyckan, skriv en insändare, berika klubbsidorna med din åsikt. Skriv till Fantomens Grotta.)

Fantomen - Tecknarna

Bästa Fantomtecknaren genom tiderna: Hasse Lindahl. Bra teckningar, bra flyt inga störande detaljer. Näst bäst: Kari Läppinen. Också bra teckningar, jag håller dock Hasse för bättre. Sämst gillar jag Eralph, stela gubbar, tjocka kluddiga streck. Till och med Moore och grabbarna var bättre, på 50- och 60-talen så gjorde ju den primitiva trycktekniken att detaljer måste skalas av för att serien skulle gå att läsa. Eralph däremot kan inte falla tillbaka på detta faktum. Moores teckningar är ju lite charmiga också, betänk det faktum att man redan i första rutan kan se vem som är elak (just det, killen med brottaröron och låg panna).

Fantomen - Filmen

Fantomenfilmen är en helt O.K. rulle, om man ser den på rätt sätt. D.v.s. Inte förväntar sig en rafflande action från början till slut, grymma slagsmål, och sånna grejor. T.ex. så är fantomen så extremt stark att han fäller bovarna med en rak dödskallehöger, den obligatoriska biljakten klarar Fantomen till häst (,dock inte på Hero, han är kvar i djungeln).

Fantomen - Länkarna

FantomenVärldens bästa serie, utan tvekan, men är det här den bästa sidan? (Jag tycker nog det)
Big Sky Video buy your own copy of the Phantom 15 piece series.

Byt tidningar med mig

De här har jag
De här vill jag ha
Petters Postlåda
Tillbaka till Index

This page hosted by Get your own Free Home Page