Här har ni då mig från A till Ö
Avlades fram under hösten 1966 och såg dagens ljus den 29 april 1967. Har således uppnått den respektabla åldern 31år.
Bor gör jag i Svedala och har gjort så i största delen i mitt liv.
Cigaretter röker jag ibland. Jag är väl vad man kallar en feströkare. Väldigt korkat - jag vet! En annan last är Coca Cola som dricks i kopiösa mängder.
Data om mig: Enligt passet är jag man, 174 cm och har mörkblont hår och ljusbruna ögon. Ett rätt av fyra är ju inte fel, men polismannen var väl stressad den dagen då jag fick mitt pass. Lite längre ner finns en länk till några bilder på mig så får ni bedöma själva om polisen hade rätt.
Envis kan jag vara. Har en hel del både goda och dåliga sidor. Till de bättre hör att jag är en förhållandevis lugn och sansad person, pålitlig och har ett bra ordningssinne (pedant kallar vissa det). Till de lite sämre hör en otrolig morgontrötthet, jag kan vara mycket lat och att jag röker på tok för mycket.
Fritid har jag inte mycket av men när jag får en stund över brukar jag...
Gå på bio. Gillar alla sorters film men några av mina favoriter är Star Wars-filmerna, Die Hard, Fyra bröllop och en begravning och en hel massa som jag inte kan komma ihåg för tillfället. För de som vill leta efter filmsidor på nätet är Internet Movie Database ett bra ställe att börja på.
Häckar framför min dator (486DX2/50mHz/8Mb. *SNYFT* jag vill ha en ny! Erbjudanden mottages tacksamt) gör jag en hel del också. Framför allt håller jag till på
IRC. IRC (Inter Relay Chat) är ett forum där man kan diskutera allt mellan himmel och jord. mIRC är favoritprogrammet och favoritkanalen är #gay.se och där använder jag oftast nicket TheSwede. Detta är ett utmärkt sätt om man inte vill lämna datorn men ändå åka
Jorden runt. Hmmm ganska taskig övergång men... Att resa är en av mina passioner. Jag reser så mycket och ofta jag kan (och har råd). Några som har billiga och bra resor (åtminstone för studenter) är Kilroy Travel.
Kompisarna försöker jag också träffa lite då och då. Några som jag träffat via Internet är Sören, Roger (hmmm inte riktigt sant att vi träffades via Internet men...) och Patrik.
Läser gör jag när jag har tid (det vill säga ganska så sällan). Mest blir det serietidningar typ Agent X9 och Fantomen eller datortidningar av det lite lättare slaget såsom PC Hemma eller InterNet Guiden. Jag älskar att läsa böcker också, men då vill jag ha gott om tid så jag kan "plöja" igenom halva boken i ett svep. Favoriter här är författare som John Grisham, Jan Guillou och Stephen King.
Musik gillar jag också. Jag är väl allätare och lyssnar på musik efter vilket humör jag är på.
Nintendo tycker jag är kul att spela ibland. Har tillbringat flera nätter framför TV:n och försökt spela mig igenom något äventyrsspel på mitt Nintendo.
Okej! Det var vad jag tycker är kul att göra på fritiden. Något annat jag tycker är väldigt kul är
Pojkar, killar, män och annat av det manliga könet. Ja, jag är en "sån där bög". Det tog mig väldigt lång tid att acceptera detta själv. Nu har jag dock äntligen fattat att det inte är något fel, konstigt eller annorlunda att vara homosexuell. Livet är precis som det varit tidigare och om människor inte vill acceptera mig för den jag är så skiter jag helt enkelt i dem. Då är de nämligen bara några inskränkta stackare som jag inte har något som helst intresse av.
Queer CyberSpace är en svensk "samlingspunkt" med information, kontaktannonser och annat smått och gott. Queer Cyberspace
RFSL betyder Riksförbundet För Sexuellt Likaberättigande och de har information, rådgivning, anordnar olika aktiviteter och en massa annat för homo- och bisexuella. Deras hemsida finns på <http://www.RFSL.se/>.
Studierna står härnäst på programmet. Jag har de senaste åren pluggat företagsekonomi på Lunds universitet. Studentlivet är hårt men jag har lyckats ta mig igenom det mesta och nästa termin är förhoppningsvis den sista (åtminstone på ett tag).
Terminer pratade jag om. Höstterminen -95 var jag i Nederländerna och pluggade; närmare bestämt i Arnhem. Det är nog den roligaste tiden i mitt liv. För den som är intresserad finns det några bilder från min "hårda" studieperiod utomlands.
Uppehället ska man ju också förtjäna, eller vad det nu var det hette. Sedan jag slutade på gymnasiet har jag jobbat inom kooperationen; närmare bestämt på Domus och Servus i Svedala. Det har varit väldigt omväxlande arbetsuppgifter - allt från kassatjänst till butikschefsvikarie på Servus - men nästan allt har varit lika roligt. Det har också varit en bra motvikt till det akademiska livet man upplevt på universitetet.
Vi Unga är en barn och ungdomsorganisation jag varit väldigt aktiv inom - ibland så aktiv att det verkat vara min huvudsakliga sysselsättning. Förbundet Vi Unga är en partipolitisk- och religöst obunden organisation som arbetar efter devisen att ungdom leder ungdom och att barn och ungdomar ska skapa sin egen verksamhet. De som är intresserade kan ringa 08-550 342 90 och prata med Ewa så kan hon berätta lite mer om vår verksamhet eller var närmsta Vi Unga-klubb finns. Bor ni i Malmö kan ni titta på Malmö Vi Ungas hemsida för mer information.
What a besvärlig bokstav i det svenska språket! Här tog fantasin fullständigt slut... Kanske lite länkar till vad jag tycker är bra med Internet och vad jag brukar använda.
X-rated är något som amerikanerna hycklar mycket med. Stöd Blue Ribbon kampanjen som arbetar för "Free Speech" på Internet.
Yahoo är en utmärkt databas om man vill hitta information på Internet. Börja på Yahoo och hittar du inte det du letar efter där, kan du söka vidare i andra databaser från samma ställe.
Zip-program (OJ, nu börjar nödlösningarna bli riktigt dåliga...) och andra bra program kan man hitta i Sunets filarkiv. Letar man efter bra shareware-program ska man definitivt börja på Shareware.com.
Återstår bara att tacka för mig. Hoppas att ni inte har haft alldeles för tråkigt. Vill ni prova något annat föreslår jag URouletten som är en rolig WWW-sida där man kastas rakt ut på nätet. Eller titta in på Cool Site of the Day. Fast har ni kommit
Ända hit utan att somna tycker jag att ni ska läsa resten också. Framför allt tycker jag att ni ska skriva någon liten kommentar i min gästbok.
Övrig information. Tja, vill ni veta mer om mig och mina intressen får ni väl skicka ett litet mail! :-) Jag älskar nämligen att få post.

Det var lite information om mig och och mina intressen! Hoppas att ni hittat något ni tyckte var intressant. Innan ni surfar vidare så glömmer ni väl inte att skriva en liten hälsning i min
Gästbok
Det går också bra att se vad andra har skrivit. Det kan du göra här.


Mail: mg12431@gaia.swipnet.se

Senast uppdaterad 990116