GULDRUMPA:

TTTTT:

TTTT:

TTT:

Den ende utespelare som kommer undan med godkänt från matchen. Spelade stabilt försvarspel och kryddade med ett genombrott som ledde fram til 1-0. Var också den som fick representera aggressiviteten i anfallet när han i andra halvlek fick order att ta ett steg fram.

Inledde matchen på samma lysande sätt som han genomförde matchen senast och var den som gjorde att Nejab hölls stången till slutet av första halvlek. Men när motståndarna gång på gång kom fria med två tre spelare kunde inte ens Elster skapa reda i det virriga VK-försvaret.

TT:

Sträckte låret i första halvlek och spelade därför bara sporadiskt. Hann emellertid med att stressa Nejabs försvarsrese till något som såg ut som ett misstänkt självmål.

Ingen av Olaussons bästa matcher i den grön-vita tröjan. Lyckades med ett par finter men saknade den rätta skärpan i passningsspelet och i avslutningarna.

Pedro

Saknade löpsteget som vi gjort oss vana att se och fick inte till sina finter. Kom visserligen förbi sin motståndare ibland men när han började närma sig målet tog det allt som oftast stopp.

Marwin

Idag kände vi inte igen hänföraren Marre. Fick inget betalt för sitt slit och såg inte ut att vara särskilt god vän med bollen. Kom inte heller till avslut på samma sätt som han brukar.

Försvarsbjässen Ferm stod inte att känna igen och fick aldrig riktigt till passningsspelet. Stötte framåt ett par gånger men utan att medspelarnas passningar nådde fram.

Det här var ingen skott-i-krysset dag för Råttan. Hamnade liksom övriga försvaret fel i positionerna och hade svårt att skapa något framåt.