Stefan

2-4

Pedro

Marwin

Det var en tät och jämn match som spelades på Söndagen. Redan i första bytet tvingades Jonas att utgå med ett lillfinger som spretade åt fel håll efter en tackling vid sargen som fortfarande kan diskuteras. Paus fortsatte spela en fysisk fotboll gick snabbt upp i en 2-0 ledning innan de grönvita tack vare stor kämparanda sakta arbetade sig in i matchen. En stark andra halvlek hade med lite tur kunnat ge VK segern men det ville sig inte denna dag. Mot tåndarna kände sig dock såpass pressade att de kände sig tvingade till psykningar som omfattade både personangrepp till hotelser för att försöka få stopp på de grönvitas framfart i andra. Många starka insatser och god vilja av ett tidigt reducerat VK lag bådar dock gott för framtiden.

T Bedömningar:

GULDRUMPA:

TTTTT:

TTTT:

Svårt att sätta betyg på någon som inte spelade mer än 45 sekunder, vid sargduellen som ledde till ett sjukhusbesök med trasigt lillfinger visade han dock upp en vilja att ge allt och inte flytta på sig i onödan vilket är tillräckligt för att motivera ett högt betyg denna match.

Stabil insats där han inte kan lastas för något av målen. Räddade flera frilägen genom resoluta ingripanden och hade ett par fina utkast som höll på att leda till assistpoäng. Hade dessutom stolparna som bästa vänner ett flertal gånger i matchen vilket kännetecknar en bra målvaktsinsats.

Verkade om möjligt mer tänd än vanligt denna dag, i andra halvlek var han så laddad att det inte spelade någon roll om det fanns motståndare i vägen mot bollen... torpedbrytningen i andra är redan klassisk. Krigade ända in i slutet och fick välförtjänt avsluta med ett mål i slutsekunderna trots att skottet knappt nådde hela vägen till nätet.

Marwin

Sprang som en tornado i anfallet och skapade förvirring bland Paus backar. Blev ett par gånger stoppad av försvarare som tvingades ta både boll och ben för att bryta och borde ha fått ett par frisparkar till med sig. Det verkar som Bajens framgångar har haft en positiv inverkan på Marres spel och även om han denna gång gick mållös så är det bara en tidsfråga innan målskyttet lossnar.

Biddle

Hann med den mesta i matchen, både målskytt(det hade hade varit två om han hade haft lite mer brylkräm i håret vid Fermens inlägg) och inblandad i en diskussion. Var snubblande nära en utvsinig trots att han artigt påpekade att liggande spel inte är tillåtet för en mindre förstående motståndare. Sammantaget en stabil insats där han visade att den långa tån finns kvar.

TTT:

Ser ut att känna sig mer och mer hemma i VK tröjan, visade att han har en enorm arbetskapacitet och fortsätter utvecklingen framåt står det inte på innan Mild är en kopia av Mats och inte tvärtom. Kämpade och slet och vann de flesta duellerna vid sargen, är snubblande nära ett högre betyg.

Verkade lite svårstartad i början, kan det ha varit Lördagen som satt i bena? Spelade dock upp sig desto längre matchen led och briljerade med ett par precisa brytningar och en assist till första målet. Hade det blivit mål på friläget i andra hade betyget varit högre.

.

Som alltid en klippa där bak, tog ett tungt defensivt ansvar och stod bra emot Paus anfallare. I andra kom han även med i offensiven där ett par fina djupledslöpningar med lite tur hade resulterat i mål men magin i avslutningarna från förra matchen fanns inte där idag, inlägget till

Biddle i andra var dock en delikatess. Trots den stabila insatsen bakåt så har vi numer även höga offensiva förväntningar på Ferm med tanke på poängligan, därav betyget.