Ass

1-4

Biddle

Pedro

När det som mest behövdes en vinst för att hänga med i toppen gjorde VKFF tyvärr årets sämsta match. Första halvleken var nästan utklassning av de små gröna männen som slutade med en 4-0 ledning för de små. Vi spelade dock upp oss efter paus och efter ett mål, mycket slit och ett par fina chanser kändes det som vi var på väg in i matchen igen då två snabba kontringsmål i baken tyvärr gjorde det nattsvart istället. Nära en gulfiskvarning i backlinjen när deras anfallare med lyckas med exakt samma dragning 11 gånger med fyra mål som resultat... Får dock gratulera de små gröna till en bra match där de lyckades med det mesta och lite till.

T-bedömningar:

GULDRUMPA:

TTTTT:

TTTT:

TTT:

Biddle

Har ett fruktat skott men skapade inte så många lägen som vanligt denna match. Blixtrade

till ett par gånger i andra och visade vägen med målet vilket räddade betyget.

Elster

Visade upp att vi har två bra målvakter. Kan inte lastas för något av målen och hade

säkert inte haft något emot lite hjälp från utespelarna i denna match.

TT:

Markko

Lite lik Tore Andre Flo i spelstilen, var osynlig i första halvleken men kämpade sig in i matchen i andra och var ytterst nära att göra mål. Rätt sko på rätt fot i avslutningarna och betyget hade varit högre.

.

Råttan

Matchens Håkan Mild, kämpade och slet i det tysta men det giftiga skottet såg vi alltför sällan i denna match. Troligen drabbad av samma formsvacka som resten av laget hade.

Stefan

Såg tidigt väldigt trött och seg ut. Det verkade finnas en gummisnodd mellan honom och avbytarbänken. Kanske borde överväga att dopa sig till nästa match?

Melander

Började som back i första och gick upp i anfallet i andra men den vanliga smidigheten

var inte att känna igen. Kan det vara så att de 9 milen på skidor satt kvar i bena?

Marwin

Bra kämparinsats men verkade inte komma loss lika ofta som vanligt. Spelade dock upp sig i andra då han styrde spelet från en backposition istället. Eftersom vi vet kapaciteten en bra dag så blir dock inte betyget högre.

Pedro

Är alltid stabil i backlinjen, kom i andra halvleken upp i ett par farliga anfall som kunde lett till mål. Snyggt assist men antalet mål i baken sätter dock stopp för ett högre betyg.