Zaterdag 20 april, EFC F1 - Una F1: 0 - 1

Zaterdag 13 april, Marvilde F1 - Una F1: 1 - 3

Una wint tegen Marvilde na spectaculaire wedstrijd

Nipte zege tegen Marvilde

Zaterdag 30 maart, Una F1 - Marvilde: 1 - 0

Fraaie overwinning tegen Reusel Sport

Zaterdag 23 maart, Reusel Sport F1 - Una F1: 0 - 2

Vol goede moed gingen de jongens uit Zeelst naar Reusel. Van plan te laten zien dat ze kunnen voetballen. Nu was er vanaf de eerste minuut strijd om iedere bal. Dit leidde tot menige goede aanval. Uiteindelijk wist Willem, via een tegenstander, raak te schieten. Lang bleef het 0 - 1. Voor het publiek was dit zeer spannend. De jongens bleven echter voetballen, De inzet was grandioos. Het publiek liet de ene goed zo, na de andere goed zo horen. Technisch waren we de betere ploeg. Uiteindelijk kwam de beloning. Diep om de tweede helft maakte onze spits Remy een goal uit een schitterende lange bal van Rowan. Blij gingen we weer naar Zeelst. Als de jongens zo spelen kunnen ze ook Oirschot verslaan.

Una F1 verliest van Oerle

Zaterdag 9 maart, RKVVO F1 - Una F 1 : 5 - 2

De jongens van Una hadden veel zin in de wedstrijd. Maar in de eerste helft waren ze echt nog niet wakker. Het stond al gauw 1 - 0 voor de F-jes uit Oerle. Helaas werden de Una-jongens toen nog niet fel. Het werd al gauw 2 en 3 - 0 voor de thuisploeg.
Na de rust was iedereen opeens wakker. Er werd weer hard gewerkt. We kregen nu ook kansen. Helaas eerst nog zonder succes. Maar uit een goede corner werd verdiend gescoord door Remy. Daarna kregen we nog kansen maar helaas maakte RKVVO met veel geluk de 4e goal. Spoedig erna scoorde Thomas uit een corner; hij draaide de bal er mooi in. De volgende kansen werden niet benut en RKVVO zorgde door uit snelle doorbraak voor de eindstand. In de 2e helft hebben de jongens laten zien dat ze kunnen voetballen. Volgende week graag vanaf het begin er tegen aan.

Verdiende overwinning tegen kampioen Reusel sport!

Zaterdag 26 februari, Una F1 - Reusel F1

Una F 1 heeft de kampioen van de najaarscompetitie in een spannende wedstrijd verslagen. Technisch waren de Una-heren erg goed. En ook de inzet was prima. Ouders, opa's, oma's, broertjes en zusjes langs de lijn konden de spanning nauwelijks verdragen. Met 1- 0, natuurlijk door goaltjesdief Ron Willems, werd Una F1 de terechte winnaar. De leiders en het publiek waren supertrots.

Naar: Welkom bij Una F1
Naar: Alle foto's van Una F1
Naar: Spelers en trainers F1
Naar: Una-F1 kwis
Naar: Wedstrijden