Team APE:n historiaa

Joukkue perustettiin alunperin kaukalopallotoimintaan 26.8. 1993. Perustajajäsenet olivat Jarmo Saarela (puheenjohtaja), Timo Laaksonen ja Jari Veijola. Joukkueen pelaajat koostuivat silloisen Nokia Cellular Systemsin työntekijöistä.

Kaudet 1993-1994 ja 1994-1995:
Joukkue pelasi kaukalopallon 4-divaria melko hyvällä menestyksellä (sijat 4. ja 3).
Parin välivuoden jälkeen joukkue herätettiin henkiin salibandyjoukkueena keväällä 1999. Muutaman alkuperäisen pelaajan lisäksi mukaan astui uusia salibandystä kiinnostuneita pelimiehiä ja menestys oli taattu.

Kausi 1999-2000:
Joukkueemme osallistui Merikoski-liigan 1-divisioonaan ja jyräsi alkusarjassa vastustamattomasti voittoon, finaalista muodostui trilleri joka ratkesi vasta rangaistuslaukauskisan jälkeen…ikävä kyllä tappioon. Keväällä pelasimme Oulun alueen Nokia-puulaakia, jossa sijoituimme pronssille (13 joukkuetta).

Kausi 2000-2001:
Merikoski-liigan 1-divisioonassa kävi kuten edellisvuonnakin eli runkosarjan voitto, mutta finaalissa joukkueemme sortui toistamiseen… hopeaan oli tyytyminen. Nokia-puulaakissa sijoituimme neljänneksi (15 joukkuetta). Keväällä pelasimme kaksi mainiota turnausta, joista  tuloksena OEK:n työpaikkajoukkueiden turnauksen voitto sekä Intersport-Cupin pronssi.

Kausi 2001-2002:
Merikoski-liiga jäi väliin, mutta keväällä pelattiin parissa turnauksessa.
Harjoitusmatseja pelattiin aina kun joku vastustaja uskaltautui ratalle
.

Kausi 2002-2003:
Pelasimme SSBL:n 5-divisioonan pohjoislohkossa. Tarkoituksena oli sijoittua mahdollisimman hyvin, tavoite ei ilmeisesti toteutunut koska jäimme jumboksi.