Геннадій Удовенко обговорив "Пропозиції Президенту" з Кальманом Міжеї

В суботу, 15 січня 2005 року Геннадій Удовенко прийняв помічника Генерального секретаря ООН Кофі Аннана п. Кальмана Міжеї, який того ж дня мав представити новообраному Президенту України Віктору Ющенку підготовлену консультативною групою при Програмі розвитку ООН (ПРООН) "Комісія "Блакитна стрічка"" доповідь "Пропозиції Президенту - Нова хвиля реформ в Україні".

Співрозмовники дійшли згоди щодо надзвичайної важливості для України цього документу. Кальман Міжеї заявив, що метою доповіді є зміна у відносинах між громадянином і державою і, таким чином, залишення в минулому радянського спадку. Для того, аби забезпечити збереження уваги до цих пропозицій і після інавгурації, Геннадій Удовенко запропонував направити їх і Прем'єр-міністру України після того, як його буде призначено.

Кальман Міжеї також повідомив, що Генеральний секретар ООН Коффі Аннан має намір надати конкретну підтримку впровадженню тих реформ, що плануватимуться на основі доповіді, і подякував Геннадію Удовенку за підтримку і поради.

Використання матеріалів сторінки вітається, посилання на http://www.oocities.org/hennadiy_udovenko при цьому обов'язкове.

Дешевий і сердитий дизайн цієї сторінки © 2003-2004 Мирослава Лузіна,
помічник-консультант Г. Удовенка.
З питаннями і пропозиціями пишіть .



 Якщо Вам заважає реклама Yahoo, скористайтесь браузером Opera