fortuna speelt gelijk tegen veendam
fortuna sittard heeft in veendam gelijk gespeeld en zo komt de periode steeds dichter bij:P:Pmaarja
als je tegen veendam voetbalt met zo'n goede voetballer als hamming dan verwacht je toch een moelijke wedstrijd en dat was het ook..fortuna komt op voor sprong 4 minuten voor tijd schoot cagnazzo de bal achter de goal maar 3minuten later was het dan al weer raak maar dan aan de kant van veendam kolder scoorde dus de 1-1 en dan rusten kan fortuna nu tevreden zijn ofniet??denk van wel he dan de  2de helf fortuna begint hoe ze waren begonnen in het begin van de wedstrijd.tot de 78 niet veel te beleven en in de  78 minuut van de wedstrijd maakt tycho steegs een overtreding in strafschop gebied en hamming schiet hem snoeihard in de goal en fortuna staat achter met 2-1 en dan komt in de 80ste minuut tommie daemen erin voor dave joosten en 1min voor tijd scoort tom daemen en fortuna staat gelijk tegen veendam
volgende week vrijdag wacht fortuna een moelijke opgave want dan komt de graafschap ...als dat gewonne wordt dan komt periode echt in zicht