Door wat technische problemen liep/loopt de site wat achter. Inmiddels staat het laatste nieuws en het programma van Jong Excelsior en de jeugd er weer op, de foto's van RVVH, FC Eindhoven, VVV, Sparta, Veendam en Telstar volgen nog.

Enkele foto's van vorig seizoen ontbreken ook, daar wordt ook naar gekeken. Onze exuces voor het ongemak.

Interview met Gerry Koning

Het interview met Gerry Koning is in Schijndel gehouden, helaas is er even wat mis gegaan, maar eindelijk staat hij online, klik hier voor het interview.

"Buijs, Breuer en El Hamdaoui mochten niet vertrekken"

De bezoekers van deze site zijn niet tevreden met het vertrek van Breuer, El Hamdaoui en vooral Buijs. Op de vraag "Wie moet Excelsior zeker behouden?" antwoordde maar liefst 36% Buijs, 25% van de stemmen was voor El Hamdaoui en 21% van de bezoekers van deze site stemde voor Breuer. Helaas vertrekken ze alledrie (hoewel dat van El Hamdaoui nog niet zeker is). De uitslag:

Busreis naar Roda JC

De supportersvereniging organiseert bij voldoende belangstelling op woensdag 22 september een busreis naar het Amstelcup duel tegen Roda JC. Kaarten kosten 23 euro voor leden van de SV en 25 euro voor niet leden. Vertrek is om 16.45 uur. Opgeven kan via e-mail: proexcelsior@hotmail.com.

Vrijdag naar Apeldoorn

Aanstaande vrijdag speelt Excelsior uit tegen AGOVV. De Apeldoorners kennen een slechte seizoensstart met slechts drie punten uit drie wedstrijden. Vooral het vertrek van Klaas-Jan Huntelaar (SC Heerenveen) heeft de Apeldoorners behoorlijk verzwakt. Vorig seizoen won Excelsior met 0-2 in Apeldoorn. In totaal zijn er 6 onderlinge ontmoetingen geweest op Sportpark Berg en Bos, Excelsior won er 4 van, 1 wedstrijd werd gelijk en AGOVV won 1 keer. Hopelijk komt er vrijdag weer een overwinning bij.

Klik hier voor meer informatie over AGOVV, eerdere ontmoetingen en links naar fansites.

Kaartverkoop: kaarten zijn te koop aan de kassa`s van het uitvak, de kosten zijn 13 euro. Er is geen busreis.

Jong Excelsior wint in Heerenveen

Jong Excelsior mocht gisteren feestvieren. In het verre Heerenveen werd met 0-1 gewonnen van de Friese beloften. Hoewel Heerenveen veel kansen kreeg, kwam de ploeg niet tot scoren. Excelsior gaf Jong Heerenveen een lesje in effectiviteit door uit een van de spaarzame kansen die de ploeg kreeg, meteen te scoren. Het was Marc van Versendaal die een kwartier voor tijd op aangeven van Ronnie Nouwen de enige en dus winnende treffer van dit duel maakte. Met zes punten uit drie duels staat de ploeg van trainer Andr Met zes punten uit drie duels staat de ploeg van trainer André Hoekstra op een keurige vierde plaats.

Excelsior A1 verliest van Feyenoord

Excelsior A1 heeft de eerste nederlaag van het seizoen geleden, Feyenoord was op Woudestein met 2-4 te sterk. De Kralingers maakten het Feyenoord vanaf de aftrap moeilijk. Toch was het Feyenoord die de voorsprong pakte. Na 25 minuten schoot Jonathan de Guzman binnen op aangeven van de snelle Tim Vincken. Excelsior maakte binnen enkele minuten gelijk: 1-1. Na 37 minuten was het weer De Guzman die Feyenoord op voorsprong bracht, ditmaal met een kopbal: 2-1. De scheidsrechter liet lang doorspelen in de blessuretijd. Excelsior profiteerde daarvan en kwam via een scrimmage diep in de blessuretijd op gelijke hoogte. Na de kwade woorden van Fräser liep Feyenoord uit naar een 4-2 zege. De Guzman maakte zijn derde treffer van de middag door in tweede instantie raak te schieten. Levi Marengo kreeg een aantal goede kansen, maar kon het niet afmaken. Invaller Asjel Kujovic kon dat wel en hij bepaalde een minuut voor tijd de eindstand op 4-2.

El Hamdaoui bezorgt Excelsior 3 punten tegen Telstar

Excelsior heeft Telstar met 3-1 verslagen, mede dankzij een geweldig spelende Mounir El Hamdaoui. Hij scoorde twee doelpunten, terwijl Olfers de derde maakte. Excelsior was duidelijk beter dan het onthutsend zwakke Telstar en de overwinning kwam dan ook geen moment in gevaar. Na de aansluitingstreffer van Van Heulen kon Telstar niet in de buurt komen van de gelijkmaker, waarna El Hamdaoui de wedstrijd besliste en Excelsior met 3-1 won.

Scoreverloop: 11. Olfers 1-0, 32. El Hamdaoui 2-0, 67. Van Heulen 2-1, 78. El Hamdaoui 3-1

Toeschouwers: 1.628

Scheidsrechter: Janssen

Geel: -

Excelsior: Varkevisser; Van Driel, Olfers, De Nijs, Koning; Mulder (52. Sequeira), Van Dieren, Rothman; Holman (75. Gommans), El Hamdaoui, Kolk.

Telstar: Moeliker; Pinto, Van Heulen, Croissant, Correia; Lettinga, Pater, Salden; Kantelberg (64. Samuel), Cornelia, Slory.