Varför Hasch?

Ed. 1

960606

av Mrs. Q


Hur kan det komma sig att jag en trebarnsmor förordar hasch?

Till den ståndpunkten kom jag inte på en dag, det tog många års modigt övervägande innan jag såg hela sanningen. Framför allt var det den sjukliga förljugenheten i motståndarnas hetskampanj som fick mig att öppna ögonen, vem arbetar de för, varför är de så desperat angelägna att hasch och hamppreparat skall vara förbjudna? Enklast kan man nog förklara att majoriteten av de i Sverige som anser att hasch skall vara förbjudet, anser det bara för att det just är förbjudet av de besuttna i etablissemanget. D.v.s. de skulle aldrig få en tanke att fundera över det moraliskt riktiga i politikernas beslut, de tiger och lyder.

I mitt hemland Frankrike har vi en annan attityd till lag, politik och politiker i synnerhet. I Frankrike accepterar man inte vilket skit som helst, det finns alltid en verksam opposition i landet, det finns i dag och det fanns 1977 då jag flyttade till min man i Sverige. Den första chocken i Sverige var inte det råa klimatet, det var jag förberedd på. Det var inte den dåliga kvalitén på grönsaker, inte heller det svår sjungande språket, nej allt detta kunde jag tåla och förstå. Chocken var politikerna och den politiska logiken; det första jag såg på TV'n var Torbjörn Feldin och Karin Söder. Jag kunde bara skratta när min man tappert på stapplande franska förklarade och översatte. Missförstå mig inte nu, det var inte min mans inkorrekta franska som jag skrattade åt (den förlåter jag honom tusen och åter tusen gånger), det var de som var på TV'n.

Hur kan det svenska folket välja sådana politiker? Min man förklarade att den totala avsaknaden av personval i valproceduren var en faktor, en annan var att endast blind partitrogenhet gör så att det är möjligt för en individ att nå riksdagen. Resultatet i den svenska politiken och samhället blir att inavel i åsikter och tankar är det bästa verktyget att nå toppen; Gud vilken idioti!

Var för motarbetar då inte svenska folket detta Kafka-system? Jo, de lär sig i skolan precis som i det gamla östblocket att de lever i den bästa av värdar och att deras samhälle är ett av de mest demokratiska i världen! Vilket nonsens och skit!!! Sverige är bara till namnet en demokrati. En nära vän till mig; han är politisk kommentator vid France-Soir, påvisade på ett slående sätt att Sverige och det dåvarande DDR var lika som bror och syster d.v.s. samma andas barn. Skillnaden var som han beskrev, Sverige är som DDR men amerikaniserat! Ett Amerikaniserat DDR det var vad jag hade kommit till, ett DDR som sköttes en aning snyggare och utan staket. Gud vilket system!

Skillnaden i dag några år efter detta konstaterande är att folket i DDR så småningom kunde frigöra sig från galenskapen och få tillbaka en del av sin självrespekt; när skall Sverige få det? Nä, svenska folket som är det mest demokratiskt handikappade i det nuvarande EU, fortsätter att stillatigande lyda och lyssna till de inkompetenta politikerna, som genom sina partiers interna självutnämning besitter makten (den makt nu landet har kvar i den dynamiska och föränderliga världen som vi lever i).

Men vad har detta med hasch att göra? Lugn, det klarnar nog snart. Vi börjar med ett exempel. Fyra månader efter det att jag kom förbjöds mellanöl i Sverige, varför det? Jo, därför folk drack det! Var det inte det ölet var till för? Nu säger den dumme, "men det blev problem när ungdomarna missbrukade öl en och drack sig fulla". Det blev problem! Vadå blev? Alla visste väl att människor dricker, de dricker dessutom gärna det som de tycker är gott och undviker det som smakar äckligt. När mellanölet försvann och inget återstod mer än svagt öl samt systembolagets vin och sprit. Vad hände strax där efter? Jo, ungdomarna började dricka hembränt! När en svag drog förbjöds gick de över till en starkare och farligare, och det fattade inte de dumma svenska politikerna innan; min egen man var betydligt mera klarsynt han förklarade för mig vad det skulle bli av det hela, redan den dag när mellanölet förbjöds. Politikerna förklarade att sprit och öl stod i samma klass och fick som svar från de unga "då dricker vi sprit i stället".

Nu sitter Sverige med skägget i brevlådan, ungdomarna dricker sprit, fortfarande hör jag hur Satans svarta korpar kraxar gällt och vill förbjuda öl av klass II i butikerna, de hävdar att, just det, ungdomarna dricker det! Men vad Fan skall de dricka, kaffe!? Dumheten bland politikerna i detta här landet känner inga gränser, nej låt folk köpa öl av alla klasser i livsmedelsbutikerna, vin och sprit i licensierade dito. Låt folk lära sig umgås med alkohol. Öl är betydligt bättre dryck än hembränt, det kräver att man dricker mycket för att bli berusad, där genom blir man kissnödig och en naturlig ballans mellan drickande, springande och kissande inställer sig. Sprit är mycket värre med hembränt kan du dricka dig till döds mycket lätt, motsvarande är nästan omöjligt med öl. Så låt ungdomarna dricka öl så låter de kanske den dåliga spriten vara.

Själv hade jag rökt hampa hemma i Frankrike jag började som 14-åring 1971. En av de första gångerna (jag var 17-år) som jag rökte riktigt hasch, jag blev då bjuden av en manlig bekant. Tidigare hade det för det mesta bara varit hemodlad marijuana (man får faktiskt odla hampa i Frankrike) men nu var det svart hasch från Afghanistan. Han finfördelade det och blandade det i en cigarrett. -Rök nu sade han leende. Jag tände på och han tittade förväntansfullt på mig, visst förstod jag att han ville älska med mig och det hade jag inget alls emot, jag rökte faktiskt frivilligt, dels för att jag hade längtat på något gott rökbart i flera veckor och dels för att jag tyckte om honom. Problemet var att den stackars killen trodde att han inte hade någon chans med mig, utan att först få mig berusad. Puh, det var verkligen krut i det haschet! Jag ville vara till mötesgående och började att knäppa upp killens gylf, han gillade det verkligen. Effektiv som jag är, trots att jag hade rökt, kunde jag snabbt suga av honom (Gud vad han kom!).

Detta fallet lär oss att droger är nära relaterat till människors självuppfattning. Om han inte hade haft haschet så skulle han inte vågat bjuda mig hem till sig och ännu mindre vågat be mig göra det jag självmant gjorde. Han fattade inte att jag gärna skulle gjort det om han bara visat tydligare att det var det han ville, haschet hjälpte honom att få det som andra med större självförtroende får gratis. Senare förklarade jag detta för honom och han lärde sig faktiskt mycket om sig själv, senare kunde han kontakta flickor utan att först bjuda dem på hasch.

Men kan inte det då användas för våldtäkt etc.? Nä, så mycket tappar inte en flicka taket av ett haschrus, sprit däremot är betydligt farligare i detta sammanhang. Sprit söver offret betydligt lättare än hasch, man får faktiskt röka som Fan själv för att totalt förlora den fria viljan. Spriten förstör också mycket av känslorna vid sex, så även hasch i större doser men inte lika allvarligt och lika destruktivt. Min man t.ex. har svårt att genomföra ett normalt samlag om han druckit för mycket sprit, men om han rökt måttligt så går det bättre.

Spriten gör honom dessutom slö och dum men haschet verkar i vågor och det går faktiskt ganska lätt för honom att skärpa sinnena och göra vad som förväntas av honom, han blir faktisk konversant och spirituell. Spriten är mera bedövade på min lust än hasch. Hasch stimulerar mig faktiskt ganska mycket, det faktiskt nästan regel att jag suger av honom när jag rökt, annars är jag nog tyvärr lite för sparsam med det.

Vän av ordning har säker blivit rädd nu. -Får en sådan som hon ha barn!? Jo, jag har tre barn, två flickor och en pojke. Den äldsta flickan är nu snart 18-år hon är mycket rättfram och vågar. Hon introducerades i haschens värld av mig, här hemma när hon var 13-år. Jag lärde henne "mecka holk" och rulla "Joints". Hon visste sedan tidiga år att jag, min man och våra vänner rökte hasch hon fann det naturligt. Vi har aldrig döljt något för våra barn, de har flera gånger sett när jag och min man älskat, jag har förklarat vad man skall göra och hur. Min flicka är en fin människa och hon har skaffat sig en fin pojkvän. Hans pappa är från Holland och ungdomarna var där sommaren 95 och besökte "farfar och farmor". Hon förklarade när hon kom hem att det var det trevligaste hon upplevt, t.o.m. farmor som är född på 20-talet rökte.

I Holland har förnuftet segrat, hasch får rökas och har glidit maffian ur händerna. Den omedelbara följden blev att inbrott begågna av hasch brukare sjönk drastiskt, genom att legalisera hasch minskade stölderna. Om motsvarande åtgärd vidtagits och t.ex. heroin kunde fås enklare t.ex. till självkostnad vid apotek, så skulle även den största delen av den brottsligheten som är en relaterat till det intensiva penningsökandet försvinna.

Här i Sverige har jag hört att politiker hävdat att brottsligheten inte alls sjunkit i Holland. Det är en första klassens lögn, jag har själv läst officiell statistik på området, men Svenska politiker, tullare och poliser läser statistik som Fan läser bibeln. Svenska politiker och högljuda egenkära "självtyckare" har satiriskt hävdat att "man kan få ner brottsligheten om alla laga avskaffas och tillåter t.ex. misshandel"(Arbetet Nyheterna 31 maj 1996)! Hur djävla dum får en politiker bli! Det är det faktum att hasch rökning och bruk av narkotika är förbjudet som gör att människor dras in i problem och begår stölder inte tvärt om.

Min mening är, släpp hasch fritt, låt folk få röka en svag drog. Hasch är mindre giftigt, mindre beroendeframkallande och mindre skadligt än t.ex. tobak och naturligtvis mycket mindre skadligt än alkohol. Dessutom gör inte hasch människor aggressiva och bråkiga, det är där emot sprit mycket bättre på. Hur kan en kvinna som jag som röker ca: 1 g/vecka kallas kriminell när man bara tycker synd om de som tar flera dussin Valium på motsvarande tid? Trots att de är betydligt farligare i trafiken än jag! En dåre kanske hävdar att hasch är farligt för att det är fettlösligt och går in i hjärnan, men att sprit är vattenlösligt! Hur dum får man bli fattar inte de idioterna att sprit också är fettlösligt och går in i hjärnan!? Dessutom ger spritdrickandet upphov till långt allvarligare kroppsskador än hasch.

Jag har för närvarande inga större förhoppningar att det skall bli bättre i Sverige (Nova DDR). Lögn, förljugenhet, ren och skär dumhet och ondskefull propaganda styr och ställer i hela landet från det fjärran nord, via det av idioti förpestade Stockholm ner till det någorlunda mänskliga Skåne. Varje dag ber jag Gud att sända sanningens insikt till detta förmörkade land, kanske kommer den en dag, tills dess uppmanar jag alla som kan att själva börja odla och göra experiment med hampa. Det är faktiskt lätt att odla läs på de sidor och länkar som beskriver hur man gör, det finns en kort svensk beskrivning och en lång engelsk (se på index.html i detta directory). Tillsvidare matar jag inte in någon fransk, de behöver nämligen ingen, de odlar redan rikligt i nästan varje täppa och i var och varannan fönster kruka.

Jag en enkel mamma kämpar mot lögnen med detta nya och ännu så länge fria medel som Internet utgör. Snälla läsare försök att fatta hur politikerna etc. har blåst er i många år, gör något av er själva, motarbeta systemet. Börja enkelt med att uppge falska personnummer till bibliotek och bokklubbar, fortsätt sedan på den vägen. Men framför allt börja att leva fritt, brygg oskattat starköl, gör ditt eget vin hemma i köket, förklara för dina barn och vänner hur de skall göra för att bli mera självständiga, men framförallt krossa den genomruttna narkotikapolitiken, börja med att odla själv. Hampa duger utmärkt att protestera med, hamp fröer köper du på postorder (se på länkarna på index.html sidan).

Här är länken till Mrs. Q's sida (index.html)