Listopad 1998
Zvol měsíc

27.11.'98
- Dnes nabízíme dvě novinky, které by Vás mohly zaujmout:
Westbam - na začátek prosince se chystá Beatbox Rockers.
Rapper rakouských Unique II - B-Nice, vydává pod značkou 2 Some sólový singl s názvem Feel For You.
- 11:30 Aktuální žhavinka ( žhavá novinka ); po pěti singlech italka Gala vydává Megamix svých největších hitů.

24.11.'98
- Po čase půstu přibylo opět několik relativně nových textů.

23.11.'98
- Kaylab po hitu Take Off vydávají novinku Phantom Of The Club.
- Druhý singl z alba "More", utahaná balada Tu Amor. Pachatelé: No Mercy.
- DJ Supreme a The Pornkings, zdánlivě vzdálené projekty, namixovali své starší songy The Wildstyle a Up To No Good. Výsledkem je Up To The Wildstyle.

20.11.'98
- Jestli si vzpomínáte, před nedávnem ( přesněji 30.10. ) jsme Vás informovali o připravované bombě producenta projektů Imperio a DJ Visage. Tak ten nový počin byl nazván Rapublic a předělaný hit z konce 70. let, který se stal terčem zájmu, se jmenuje Ti Amo. Jestli pan Reinhart nelhal, posuďte sami. Tento týden coby Hit-Tip rádia Zlatá Praha.

19.11.'98
- Po protestním dni tu máme první várku novinek.
Alba: Daze - "Let Love Be Love", Janet Jackson - "Everytime", E-Type - "Last Man Standing" ( vyjde 24.11.).
Singly: Blank & Jones - Flying To The Moon, C.B. Milton - Carry On, DJ Miko - Dreaming.

17.11.'98
- Koncem listopadu vyjde již druhé album turkovi, který si říká DJ Quicksilver. Na albu, které se jmenuje "Escape 2 Planet Love", najdete mimo jiné i současný tandem hitů Escape To Paradise / Timerider.
- Chcete-li se podívat na oficiální stránku Sash!e, v odkazech na interprety od dnešního poledne naleznete link.

16.11.'98
- Zajímavé nové singly: Kai Tracid - Liquid Skies, Scooter - Cheese.
- Možná jste si všimli 14ti denní pauzy v doplňování ukázek. Eště jeden týden to prosím vydržte a pak nastanou hody. Se staršími ukázkami se rozloučíme a dočkáte se absolutních novinek.

11.11.'98
- Slíbený výčet nových singlů. DJ Tomcraft - The Lord, Fancy - Come Back And Break '98, Gala - Gala Megamix, Madonna - The Power Of Good-Bye, Westbam - The Roof Is On Fire '98.
- Pozor! 16.3.1999 vystoupí ve 20 hodin v pražské Lucerně Alphaville.
- Albem se připomíná DJ Dado. Nová deska se jmenuje "Greatest Hits & Future Bites".

10.11.'98
- Dnes začneme novými alby: Cher - "Belive", Graaf - "Graaf Sisters", Van - "Classica", Vengaboys - "The Greatest Hits - Part 1".
- Seznam aktuálních singlů hledejte zítra v 900.

9.11.'98
- Singly, které by neměly uniknout vaší pozornosti: DJ Balloon - Blow Job, Nomads - Yakalelo ( absolutní bomba ), Watergate - The Battle.

5.11.'98
- Konečně se podařilo sehnat text ke skladbě God Is A DJ od Faithless. Brzy bude následovat zvuková ukázka.
- Když už je řeč o Faithless, tak Vás musíme informovat o plánované novince. 23.11. vyjde singl Take The Long Way Home.
- Čtvrtek ve znamení anglické čtveřice pokračuje. Dnes byla spuštěna poslední letošní soutěž. Máte-li zájem se zapojit, klikněte v menu na příslušné tlačítko.

4.11.'98
- I přes nahlášený singl Whenever You're Near Me vydávají Ace Of Base v Evropě jinou skladbu s alba "Flowers". Je to Travel To Romantis.
- Možná už jste slyšely novou Cher. Píseň se jmenuje Belive a dřívější odpůrci zmíněné zpěvačky budou překvapeni kvalitním moderním soundem.
- Nyní něco pro něžnější část populace. No Mercy ( v překladu Děkuji Nechci ), právě vydali své druhé album. Po debutu "My Promise" nečekejte velkou změnu. Latinské rytmy a chytlavé refrény jsou i na albu "More", které zdobí 13 tracků + jeden bonus.

2.11.'98
- První listopadovou novinkou, o které budeme informovat, je druhý singl projektu The Tamperer. Opět vydatně napomáhá zpěvačka Maya a skladba nese název If You Buy This Record ( Your Life Will Be Better ). Použita byla již známá melodie, tentokrát ze skladby Material Girl ( Madonna ).
- The Soundlovers ( People, Runaway ) vyrukovali do hitparád s písní Surrender. S ohledem na schopnosti produkce, která má na starosti mimo jiné Galu, se dá očekávat silná ofenziva.