Červenec 1998
Zvol měsíc

31.7.'98
- Ukázky byly doplněny v 9:00, texty hledejte po jedenácté hodině.
- Soutěž nebude!

30.7.'98
- Zítra bude poslední možnost aktualizace stránek před čtrnáctidenní pauzou. Doplněny budou ukázky, texty a možná, možná bude soutěž! S novou inspirací se přihlásím hned jak to bude možné.

29.7.'98
- Patrně posledním doplněným odkazem před nastoupením dovolené je link na stránku těžkotonážní trojice z Čech. Odkaz na oficiální stránky Maxim Turbulenc ( plus mnoho dalších ) naleznete na stránce Artists.
- Ještě v průběhu tohoto týdne bude doplněno pár ukázek.

28.7.'98
Novinky ve zkratce:
- DJ Quicksilver - Timerider / Escape From Paradise. Podle tradice další dvojáčkový singl.
- Absolom - Where. Ukázku předešlého hitu Secret naleznete na těchto stránkách.
- V klasickém eurodance stylu se vracejí 2 Brothers On The 4th Floor. The Sun Will Be Shining má napomoci k návratu do hitparád, které toto dou okupovalo okolo roku 94.
- Rytmem 150 bpm se může pochlubit novinka S.E.X. Appeal - Sex Is A Thriill With A Pill. Je to návrat k soundu, který tato dvojice preferovala ještě coby E-Rotic.
- Object One - Not Available.
- Na závěr jedno album. BBE vydávají reedici svého debutu "Games".

27.7.'98
- Po čtrnácti dnech končí soutěž. No comment!
- Několika měsíční pauzu prolamují novým singlem Carrilio. Před rokem se vyvezli s předělaným letním flákem Samba de Janeiro ( Belliny ), novinka se jmenuje Disco Samba.
- Polovička dua Twenty 4 Seven - Stay C - vydává sólový singl Summer Holiday. Po slabém ohlasu posledního alba T4S není vyloučeno, že tento song píše epitaf za působením kdysi velmi populární dvoubarevné dvojice.
- Kosmonova vydává i přes nahlášené LP zatím pouze singl. O vokály se postarala bývalá zpěvačka Culture Beat, Tanya Evans. A název: Singin' In The Rain.

22.7.'98
- Hned na úvod dobrá zpráva. Zvukové ukázky se v současné době nebudou muset zkracovat, ba co víc, mnoho jich bude doplněno. V prvním kole to odhaduji tak na patnáct ukázek. Bude jich tedy skoro třicet a to si nestihnete ani při nejlepší vůli v klidu poslechnout, než se vrátím z dovolené. Dovolená především znamená STOP pro aktuality. Ale myslím, že i přes tuto nepříjemnost mi to nebudete zazlívat a budete se těšit na novým elánem nasáté pokračování. To je však zatím daleko, teď budou nejdůležitější bez problémů fungující Real Audio ukázky. Hezký den a brzy naschle na těchto stránkách.

21.7.'98
- Vydání dalších alb na spadnutí: Culture Beat - "Metamorphosis", Kim Sanders coby nová tvář známého projektu vydává album z něhož už vyšli dva singly ( Pay No Mind a Randez Vous ). Znovu objevení Bad Boys Blue po vzoru Modern Talking vydají album s předělanými hity vlastní tvorby let osmdesátých. Samozřejmě nebudou chybět novinky.
- Ukázka skladby Da Barber ( Of Seville )? od Opera-8 připomíná jak čas letí. Už tomu bude jeden a půl roku, co tato skladba spatřila světlo diskoték/světa. Následovat bude ukázka méně známé skladby Scream od projektu New Limit.
- Co se týká zvukových ukázek, uvažuji o zkracování tracků na standardní délku dvou minut z nedostatku místa určeného pro tyto stránky. Eště nějaký čas to vydrží, ale ne dlouho. To je pro dnešek vše. Nezapomeňte mi psát.

20.7. '98
- V únoru v americe uvedené album Outhere Brothers se konečně dostává do Evropy. Ponese název "Other Side".
- Nedávný singl La Vida Bonita od houpavé party Garcia předznamenává chystané album "Dance Bamboleo".
- Opět o sobě dávají vědět Superstring - Liberate Yourself, Nance - Miss You, DJ Bobo - Around The World, Mark'Oh feat. Cecile - The Team On Tour ( věnováno právě probíhajícímu Tour de France ) a britské duo Clock - Rock Your Body. Růžky vystrkuje i bývalá zpěvačka Dune Verena ( debutní singl Finaly Alone ), její aktuální singl je nazván The Part Of Your World.
- Ukázka skladby Rhythm Is A Dancer ( Max Deejay ) byla doplněna.

17.7. '98
- 666 posouvají termín vydání svého debutového alba na srpen. Mění se i avizovaný název - "Paradoxx".
-
Nevyčerpatelná se zdá inspirace hamburgského tria Scooter. Třetina osazenstva byla nahrazena novou tváří. Benjamínek kapely, klávesista Ferris Bueller byl vystřídán ještě mladším Alexem Coonem (*1975). Album s názvem "No Time To Chill" vyjde do konce července. Samozřejmě nebude chybět aktuální singl How Much Is The Fish?.
- Dalšími ohlášenými počiny se připoměli U96, Sqeezer a Zhi-Vago.
- Po dlouhodobém slibování tu máte první ukázky. Jsou Vám k dispozici v sekci Best Of Dance . Pro stáhnutí skladby klikněte na obrázek diskety ( Vypadá takhle ). V pondělí bude doplněna ukázka jedné z mých nejoblíbenějších písniček a to Rhythm Is A Dancer od Max Deejaye.
- Během tří týdnů vyjde duet zlatého slavíka Karla Gotta a švýcarského hitmakera DJ Boba.

10.7.'98
Pro milovníky taneční hudby nastavá bašta. V tomto období vychází neuvěřitelné množství alb. Zde je popis těch, která se mají objevit v nejbližší době.
- Sequential One chystají již druhé album. Jmenovat se bude "Energy".
- Své debutové album nahlásila formace Kosmonova ( Ayla ), termín - konec července.
- Na trhu se už objevilo album německé party N.Y.C.C., kterou katapultoval předělaný hit amerických Beastie Boys, Fight For Your Right. V současné době drtí hitparády skladbou Can You Feel It s podtitulem Rock Da House. Album nese název "Gratest Hits", vydal Warner Music. Kat.č.: 0042772CON.