VINTERMØTE I VALNESFJORD

 

Av Maria C.J. og Dag Ove Johansen

 

Som 16-åring var Maria C.J. på Røvika ungdomssenter. Sammen med noen andre elever og voksne skulle de på juletrefest i Valnesfjord. Det oppsto en uoverensstemmelse mellom Maria og de andre slik at de andre gikk inn på festen mens Maria ble sittende igjen alene inne i bilen. Her er hennes egen beskrivelse av det som senere skjedde:

 

"Jeg satt der inne i bilen og tenkte på forskjellige ting. Plutselig så jeg bort på den andre siden der det var hav og himmel og der så jeg noe som lyste på himmelen. Jeg trodde det var et vanlig fly, men det var det ikke. Jeg sålitt mer nøye på dette og da fikk jeg se hele ufo'en. Den var stor og rund og med store lys. Den var mørk øverst og lys nederst. Helt på toppen av denne kulen var det noen antenne-greier som stakk ut og under kom det ut noe som lignet føtter. Den for sakte bortover og den for litt opp og ned og sto av og til helt stille og den lyste ned i havet så du fikk se lyset nede i havet. Det var veldig spennende å se på dette, og etter en stund for den og ble borte bak en sky. Det er første gang jeg har sett noe slikt og jeg husker det veldig godt ennå."

 

Maria har selv laget tegningen som viser hvordan dette fartøyet så ut. Den ligner fartøyer som er beskrevet i en rekke andre rapporter fra inn- og utland.

 

Tilbake til FABULAs UFO-magasin

Tilbake til FABULA